Ostatnio słysze skargi ze strony Cmoka na reszte teamu ,że się go czepiacie.....
To że jest liderem społeczności prawda jest w niższej randze ,ale bez przesady żeby nim tak poniewierać.
Osób które obrażają Cmoka nie będe wymieniał.....mam nadzieje ,że same się przyznają i powiedzą czemu się go czepiają i przeproszą go.....
To wszystko z mojej strony i ludzie przemyślcie to troche! -.-
Słuchajcie.. ja mu tylko dziś powiedziałem, że to p z jego tagu mi się kojarzy z nickiem Cappo.. i zaproponowałem inny tag. To wszystko..
"musisz zmienić nick bo kojarzy się z cappo" Tak napisałeś... byłem już wkurzony trochę na inną osobę... Ale po co... jak ktos zacznie to trzeba wygarnąć resztę -.-
Sorry Cmoku...
Lol?! Ja na niego nie najeżdżałem... na początku spytałem się o co chodzi z tym p. Odpowiedział mi pytaniem: A czytałeś temat o społeczności? Ja mówię, że tak ale uważam, że nawet jako p-lider powinien nosić same * jak to było w tym topicu Josh'a. Dalej szedłem trochę w zaparte, ale w żaden sposób go nie uraziłem przynajmniej tak myślę, no i w końcu przyznałem mu rację. Jeśli Cie uraziłem to przepraszam... po prostu nie wiedziałem