Nanieq. A może powiesz mi że HR nie jest szanującym teamem? Albo Iam ,Lord, Heineken ńp? Musielibyśmy włozyć baaardzo dużo pracy w ćwiczenie na techach ( miesiąc? ) żebyśmy byli na poziomie chociażby Unforsen. Nannieq. A czy ty widziałeś żeby spary odbywały się na techach? Może ty widziałeś takie fenomeny bo ja nie Ja proponuje Nadeo. Myślę że to najlepsze rozwiązanie do trenowania skilla. Wyćwiczymy nadeo? Zaczniemy jazdę na techach. Taka jest moja propozycja.
PS: dodam jeszcze że musielibyśmy trenić non stop a z tym pewnie będzie bywać róznie.
Ostatnio edytowany przez ^pracuś^ (2009-11-16 17:42:19)
Proponuje żebyśmy wogóle cos jeźdeziliśmy. Bo chyba wszyscy chcieli by rozwijać skilla. Tesh bym chciał ^^
A narazie żadnych treningów kompletnie nic. To prowadzi do niczego.
Lepiej grać spary i przegrywać niż dać sobie spokój z nimi.
Ostatnio edytowany przez ^pracuś^ (2009-11-16 19:14:03)
No pomysł dobry, tylko gorzej pewnie będzie z wykonaniem, jak ostatnio na treningu, był pracek, ragi, syśka, i ja. A reszta to chyba ma to za przeproszeniem w dupie, że ktoś się stara, organizuje trening, tłumaczy itp. Ustalmy konkretną date, godzine, miejsce jest chyba znane Bo takie "gdybanie" to do niczego dobrego nie prowadzi, co najwyżej do (uchroń nas Panie) do rozpadu team`u...
Peace
Vec nie wszyscy z tej "reszty" mają to w dupie ;/ dobrze wiesz że nie mogłem i podałem powód tej nie obecności.
A co do treningów to proponuje robić je PRZED 14 bo większość ludzi po 15 ( czyli ja ^^) wychodzi na dwór albo idzie na jakąś imprezę,a przed 14 zawsze jestem dostępny.
Taa...ale np. ja, do 14 mam zajęcia, i jestem dopiero po 14, więc sam widzisz, i ja nie mówiłem tutaj o Tobie alhuś miałem na myśli takiego ot Hellscream`a którego nie widziałem ho ho...
Fast Edit : Jeżeli miałeś na myśli weekendy, to przepraszam ^^
^pracuś^ napisał:
A czy ty widziałeś żeby spary odbywały się na techach? Może ty widziałeś takie fenomeny bo ja nie
Ja proponuje Nadeo.
No wiesz pracek ja troszke juz w to gram i kiedys (tmn eswc) jechalem spara na fs'ach ganjaridera i techch z jakiegos tam turnieju- jeden spar
Ostatnio edytowany przez Ptys (2009-11-16 20:58:42)