A więc odchodzę. Po raz drugi, ale definitywny, to co dzisiaj pokazaliście, prosi się o nagrodę. Tak dobrze przeczytaliście, nagrodę dla najmniej zaangażowanego klanu w całej serii gier multiplayer. Na spar, który i tak zaczął się z 40 minutowym opóźnieniem przyszło 4 graczy(w tym ja), Fisi, Nanieq i Cmok. I u nich widać, że coś chcą dobrego zrobić dla temu. Fisi, postanowił porzucić TM lecz stawił się dzielnie, trenował i bronił honoru drużyny. A więc proszę, przemyślcie to, ja rozumiem nauka, sprawy prywatne, ale do cholery, czy problemy ma 90% osób z teamu? Pomyślcie... Piszecie jakieś tam tematy co zrobić żeby było lepiej. Wychwalaliście Shiona, że pragnie poprawy w teamie, że wymyśla nowe usprawnienia, że jest zaangażowany w SIR, ale ja się pytam gdzie wy cholera widzicie to zaangażowanie jak nie przyjdzie na spar. No i gdzie tu zaangażowanie. Przemyślcie to sobie jeszcze raz. Najlepszym sposobem nie będą właśnie te gówno warte tematy co zrobić aby było lepiej. Pierwszym i najważniejszym kluczem do rozwiązania problemy, do wygrywania meczy, a w końcu do odniesienia sukcesu jest stawianie się na mecze!
(i jeszcze na koniec wyjebało mnie z serwera, jak kocham moje łącze internetowe)
Trzymam za was kciuki. Trzymajcie się, pa Syśka *. Dziękuje wam za te hmm podciągnijmy, 2 miesiące zabawy.