Speed pewnie znacie ?? Gra tam kyry, kubica itp. chodzi o to że chcą mnie jako lider dywizji tech -.- noi powiedziałem im że na razie się zgadzam.. ale jeżeli wy się nie zgodzicie to z nich rezygnuję i zostaje w sir, tutaj jestem w społeczności, nie mam tak dużo roboty, będę grał z tym samym nickiem, i oczywiście jestem w dywizji tech czyli treningi będę miał u was i tam, oczywiście wasze będą ważniejsze, lub będę starał się być na obydwóch.
lukas jest tak, nie chce odchodzić z sir, ponieważ dużo tutaj zrobiłem i naprawdę czuje się tutaj dobrze Podkreśliłem że SIR będzie ważniejsze
Cmok napisał:
(...) czyli treningi będę miał u was i tam, oczywiście wasze będą ważniejsze, lub będę starał się być na obydwóch.
U Was czy u Nas??
Napisałem "u was", dlatego że, jestem w społeczności.. czyli u was jestem pod władzą cl'i team'u -.- zależy mi, ale widzisz sam jak jest !! Uważacie że Społeczność to zło... boicie się spadku do społeczności i wolicie odejść od razu.. jak możecie oceniać społeczność jeżeli nikogo oprócz mnie i jednej osoby nikogo nie ma -.-
@Cmok - nie uważam, że społeczność to zło.. Uważam, że społ. to ZUOOOOO!!!
ja nie odchodzę !! fisi to jest tak jak ty byłeś -.- ale widzę że 2 osoby chcą chyba żebym odszedł ...