Czyli o tym co mi się dziś nie spodobalo..
-"Ej, michele, a ile tu muszę mieć żeby się dostać??"
Na to ja:
-"Piecyk gdzie ty chcesz się dostawać??"
-"No do uno.."
-"Coo?? już Ci się SiR znudził??"
Na to piecyk [co może potwierdzić HunteR] powiedział, że był w SiR dlatego, że po prostu był słaby..
...
Mniejsza o to.. najbardziej się wkurzyłem na to.. że ktoś z UNO przeprowadza rekrutacje do swojego teamu na naszym serwie..
NA to piecyk: "No fajowo "
Ludzie.. no proszę was..
A o admów - zróbcie coś z tą sprawą..
BTW.. mam wrażenie, że SiR się rozsypuje... dlaczego ludzie zaczynają odchodzić??
Ostatnio edytowany przez toby.adamczyk (2010-01-05 14:58:01)
Prędzej czy później każdy team się rozsypie, też mam takie wrażenie ;D ale będę do końca ;p chyba że dalej będzie tak jak jest, to że piecyk odchodzi nie powinno cię denerwować, ale to że był w sir bo był słaby mogło cię wkurzyć;/
Ja ze swojej strony powiem tyle, jesli team by nie miał swojego serwera to da się wybaczyć może 1 czy 2 takie sytuacje ale że UNO ma i to chyba nawet ze 2 serwery (poprawcie mnie jesli się mylę) to jest wg. mnie chore.
A najbardziej zraziło mnie to że piecyk bez żadnego słowa podejmuje odejście do innego teamu.
jesli kurwa zalezy wam abym odszedl prosze bardzo!i ja nawet nie chcialem odejsc z sir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Sprawę mogę załatwić raz dwa. Michała opieprze za coś takiego i wątpie żeby takie coś sie działo w przyszłości.
Ostatnio dużo się dzieje w teamie. Jakieś afery normalnie rodem z naszego sejmu czy coś. Tylko dlaczego tak sie dzieje? ( pytanie retoryczne )
To w takim razie Tuskiem jest Ptysiek A kto Gosiewskim bedzie?
Hmm pogadałem z Michałem i dowiedziałem sie paru interesujących rzeczy.
UNO: to Piecyk chciał być zrekrutowany do Uno na servie.
DUE: Piecyk chciał być zrekrutowany na servie SIR.
TRE: podziwiajcie moja znajomość języka włoskiego.
Piacere
:O:O:O:O:O:O
Ostatnio edytowany przez Fisi (2010-01-06 14:26:58)