..a raczej nickasa/nickersa..
Zaraz, zaraz, o czym ja pierdolę?? Otóż, dzisiaj, grając w TM, doszedłem do wniosku, że większość graczy ma po prostu pospolite, "n00bowe" nicki. Na przykład rex77 albo coś w tym stylu. To, że masz nick w kolorze, że znaczy, że jest on ładny/fajny, lub "miły dla oka" innych graczy..
Dlatego zaproponowałem tym ludziom, że zrobię im jakieś fajne nicki, im się b. spodobały.. i tu pojawia się pytanie do Was: może Wy też byście chcieli, żebym wam troszkę "odpicował" te nicki..
Parę osób w naszym teamie ma takie bezpłciowe" te nicki. Nie będę tu wymieniał ich imion.. No dobra, np. sosna (szczególnie!!) i bombastic.. Już zrobiłem dla was wstępne propozycje..
Z drugiej strony, parę osób ma bardzo fajnie zrobione nicki, np. Cheetah czy Nero..
Więc, chciałbym ogłosić, że usługi u niggasa zostały otwarte
Tylko nie zostawiajcie złośliwych komentów w stylu: "O Jezu, po co to? To juz ja se sam nie umem nicka zrobić??
Bomba i Sosna, zgłoście się do mnie, to was zaprezentuje wasze nowe nicki.. Choć pewnie nie będziecie chcieli ich nosić, bo są od toby'ego..
Btw. Żeby nie było komentów w stylu: "Sam masz głupi/bezpłciowy nick" to odpowiadam, że też swój troszkę odmieniłem
O nie a mój nick jest jak zawsze do dupy :<
Toby pomysł dobry ale gracze sie raczej sami zgłoszą jak będą chceli mieć "odpicowany" nick.
Też kiedyś zrobiłem nicki dla paru osób i do dziś je noszą.....
A mi osobiście podoba sie nick bomby......ładnie dobrana kolotystyka ,a literki dobrze że są takie bo jak nick jest "rozlazły" to też źle.
Do bomby pasuje zwykła czcionka
Wg. mnie to zły pomysł bo ten kto będzie chciał "odpicować" sobie nick to ja tak myśle że zrobi to sam ,swoim stylem i PRZEDEWSZYTKIM swoim pomysłem....
No albo zgłosi sie do mnie
No niezbyt.. bo bomba jest NIEZWYKŁY i zasługuje na NIEZWYKŁY nick
Hehe.. no fakt, moję "usługi" są bardziej skierowanę w stronę n00bów, którzy sami nie umieją sobie zmienić nicka
Bomba, a pykasz teraz w TM?? to bym ci go ładnie pokazał..
Ostatnio edytowany przez toby.adamczyk (2010-02-02 20:07:23)
a ja to co !!! zboczonych się już nie widzi !! jak chcecie to z powrotem dołożę tam "w krok" i będzie takie pokemoniastę
"Cm0k! w KrQk! "