Nie no, generalnie pomysl super - a moze by zaangazowac wiecej osob - no wiecie, ze nie tylko sir - wiecej kasy bedzie mp.
Jak bedzie 30osob bralo udzial i dadza po 200c minimalnie: 30x200=6000 - mamy juz 6k i jezelli bedzie po 1k nawet za 1,2 i 3 miejsce to nam 3k zostanie wiec wtedy to wrzystko (3k) na serwer i ewentualnie dla nas i co wy na to
Dobry pomysł..
yy.. dlaczego nie nosisz taga SiR??
poczekaj, narazie trzeba obmyslić wszystkie za i przeciw, oraz przygotować argumenty.
Pomyśl gdzie zrobisz ten event na 30 wiary jak do nas na serwer tylko 12 wejdzie ?
Może się nie podpalajmy za bardzo.
BTW. był ktoś na Reden Open Cup ?
Totalny niewypał....
A przygotowywali go ze 3 miesiące
30 to tylko moze na eliminacje przyjsc - ktore sie odbeda oddzielnie wiecie...a z nich np tylko 10 do finalu przejdzie
EDIT:
No wiec wrzystko juz mniej wiecej opracowalem - wiem co i jak itd.
Zbierzemy 20 osob (napisz na tmpl tam beda sie wpisywac) ktore przystapią do kwalifikacji takich. Beda 4 grupy po 5 osob w kazdej - z kazdej grupy wyjdzie 1 osoba. Te 4 osoby zagrają o wejsc do finały do ktorego wejdą 2 osoby z tych 4.
Wszystko rozegramy w time attack. Pierw grupy 1 (tydzien1) grupa 2 (tydzien2) itd. W ten sposob nie bedzie nam potrzebne 20 slotow.
Co do map to beda one robione przez nas, dziwne, poziomowo srednie, duzo drog itp. ale ma byc 1 wlasciwa i latwa do znalezienia - max.~1m min.~45sec
Nikt z sir nie bedzie bral udzialu w zawodach poniewaz cc z nich przeznaczymy na server, autko itp.
Co do nagrod to tak: kazdy kto bedzie chcial wziasc udzial w konkursie bedzie musial minimalnie wplacic 450cc (450x20=9,000) zwycięzca dostanie 40%. Zrobimy takie tez jedno 'lotto' dla wszystkich zeby nie bylo ze tylko 1 osoba dostanie CC. Z 600cc dla tych osob co wygrają w lotto.
Mam juz tabelki itp wysle je wam pozniej...
Co Wy na to??
Ostatnio edytowany przez Kamilmu6 (2010-02-03 21:31:57)
nauczony doświadczeniem powiem że opinia publiczna ogłosi wpisowe jako zbyt duże jak na pierwszy konkurs organizowany przez jakąś osobę. Mówię poważnie, nie jeden taki już tak chciał, eventy w TM jest trudno zorganizować ze względu na potrzeby i zachcianki. Proponuję zorganizować taki wewnętrzny a'la Dualmix, bez żadnych wygórowanych nagród i innych bajerów, tak dla zabawy i określenia poziomu organizacji. Dla treningu możesz kamilek ( ) losując podobierać nas w pary (no, losowanie albo ze względu na skilla
) porobić tabelki, mapki itp, itd.
No trochę się spisałem ale chciałem napisać wszystko co sądzę o tym temacie.